fredrik+englund.jpg
 

Fredrik Englund 

Fredrik grundade Friskvård4Life 2009 efter att ha arbetat som personlig tränare och massageterapeut på olika orter i Sverige. Fredrik läste idrottsledarskap på Katrinebergs folkhögskola och utbildade sig redan 2005 till personlig tränare via SAFE. Utbildningen till massageterapeut examinerades han ifrån 2007, från Kroppsterapiskolan i Västerås. 

2017 påbörjade han en fyraårig högskoleutbildning till osteopat för att kunna hjälpa sina klienter än mer. Samtidigt som Fredrik nu vidareutbildar sig på heltid kombinerar han det med att ta emot klienter för massagebehandlingar. Träning har alltid funnits i Fredriks liv,  som liten var det mycket lagsporter men på senare år har träning övergått till att hålla sin kropp i trim och vara smärtfri. Uppmjukande och stärkande träning med kroppen som motvikt eller vikter på gymmet är numera hans stora passion och vad han vill lära sina kunder.

 
Joel Fält.jpg
 

Joel Fält 

Joel är sedan 2018 diplomerad och certifierad massör, certifierad personlig tränare och kostrådgivare via inriktningen Hälsocoach på Hjälmared Folkhögskola. Innan dess har Joel jobbat som kock i Göteborg med omnejd och i Norge.

Intresset för träning och hälsa, mestadels gym och kampsport har alltid funnits i Joels vardag. På senare år har intresset för människokroppen och massage tagit allt mer fokus. Idag arbetar han aktivt för att hitta välanpassade, kombinerade behandlingsformer för att hjälpa sina kunder så bra och effektivt som möjligt.