friskvard4life_garvaregarden_fredrik.jpeg

Fredrik Englund 

Friskvård4Life grundades 2009 av Fredrik efter han hade arbetat som personlig tränare och massageterapeut på olika kliniker/träningscenter i Sverige. Redan 2004 läste Fredrik idrottsledarskap och hälsa på Katrinebergs folkhögskola och utbildade sig året efter till personlig tränare via SAFE. För att utbilda sig till Massageterapeut läste Fredrik på Kroppsterapiskolan i Västerås och där tog han examen 2007.

2017 påbörjade han en fyraårig högskoleutbildning till Osteopat för att få en djupare förståelse hur allt hänger samman. Samtidigt som Fredrik nu vidareutbildar sig på heltid kombinerar han det med att ta emot klienter för behandlingar.

Träning har alltid funnits i Fredriks liv, som ung tävlade han i Atletic fitness och Clasic bodybuilding men på senare år har träning övergått till att hålla sin kropp i trim och vara smärtfri. Uppmjukande och stärkande träning med kroppen som motvikt eller vikter på gymmet är numera hans stora passion.

 

joel-profilbild.jpg

Joel Fält 

Joel är sedan 2018 diplomerad och certifierad massör, certifierad personlig tränare och kostrådgivare via inriktningen Hälsocoach på Hjälmared Folkhögskola. Innan dess har Joel jobbat som kock i Göteborg med omnejd och i Norge.

Intresset för träning och hälsa, mestadels gym och kampsport har alltid funnits i Joels vardag. På senare år har intresset för människokroppen och massage tagit allt mer fokus. Idag arbetar han aktivt för att hitta välanpassade, kombinerade behandlingsformer för att hjälpa sina kunder så bra och effektivt som möjligt.