Screening friskvard4life.jpg

Personlig träning och hälsokonsultation

Vår personliga träning är skräddarsydd efter dina behov; ung som gammal, motionär eller elit, rehab eller prehab. Motivationsbrist? Tidsbrist? Vi som personliga tränare hjälper dig framåt!

Personlig träning.jpg

Oavsett om du har något specifikt mål idag eller inte,
oavsett om du tränar regelbundet eller inte,
oavsett om du har ont i kroppen eller inte,
så hjälper vi dig att komma vidare!

Vår erfarenhet visar på att de massageklienter som även har använt oss som personlig tränare mår ännu bättre och har fått en större insikt i vad de ska göra för att själva må riktigt bra och prestera mera. De har fått en större förståelse för hur deras kropp fungerar och vet vad och hur de ska träna för att få bort eventuella krämpor/tidigare problem.

Vi som personliga tränare är med för att hjälpa dig att komma igång och designa träningsupplägg som passar dig. För att du lättare ska komma igång kan vi vara med dig på det gym som du tränar på alternativt att vi testar vilka övningar som är bäst för dig på vår klinik eller hemma hos dig, utifrån en överenskommelse.

Vi kan även göra kostschema för dig som vill justera din vikt eller bara äta hälsosammare. En av våra anställda arbetar också som kock och är riktigt duktig på goda smakkombinationer samt lätta och energigivande måltider.

Målet med den personliga träningen

Att jobba mot mål är det enskilt viktigaste för att du ska lyckas med din träning. Vi sätter upp dina mål och jobbar i små steg för att du ska nå dem. När du jobbar med oss får du dessutom följande fördelar:

  • Vi väcker dina tankar och synsätt för vad du själv kan göra och förändra i din vardag för att få en hållbar livsstil och förebygga just dina besvär.

  • En förståelse för vad, hur och varför du gör som du gör och hur det påverkar din kropp.

  • Stöttning och motivation till att börja och sedan fortsätta.