Massage trollhättan.jpg

Massage Trollhättan

Söker du behandlingar för att lindra ömmande muskler eller smärtor i leder? Eller vill du ha hjälp att må bättre genom personlig träning och hälsokonsultation? Friskvård4Life erbjuder många olika typer av massage och behandlingar i Trollhättan. Vi har lång erfarenhet och vet hur vi ska kombinera olika typer av behandlingar för att det ska ge bästa möjliga resultat för varje enskild individ, oavsett om du är elitidrottare eller en helt vanlig stillasittande kontorsarbetare med musarm.

Massagebehandlingar i Trollhättan

I Trollhättan hittar du vår hemmaklinik i källaren av grundaren Fredriks villa. Här kan alla typer av behandlingar genomföras, från djupgående massager till tuffa träningspass.

Utifrån vad du vill ha hjälp med och vad målet är kan vi, baserat på vår kompetens och erfarenhet, kombinera behandlingar för att få bästa möjliga resultat.

Behandlande massage

Den vanligaste typen av massage i Trollhättan är det vi kallar behandlande massage. Målet med denna typ av massage är att behandla skador, muskelstelhet och smärta. Vi mjukar upp musklerna ordentligt vilket kan göra att det känns som att kroppen har genomgått ett rejält träningspass. Självklart behandlar vi alla personer utifrån just den personens förutsättningar och vad kroppen svarar bäst på.

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är vår mest djupgående massage i Trollhättan. Eftersom den går så på djupet i musklerna och bindväven kan det vara en plågsam behandling att få. Den eventuella smärtan som uppstår är dock väl värt det. Resultatet av den här typen av massage är ökad blodcirkulation, en mer flexibel hud och muskelspänningar släpper tack vare att nerverna efter behandlingen lättar på spänningar i kroppen. Detta gör att även celluliter även kan försvinna eftersom de uppkommer på grund av dålig blodcirkulation och förtätad bindväv.

Idrottsmassage

En annan typ av djupgående massage är idrottsmassage. Behandlingen kan vara ett sätta att öka prestationen inom olika typer av sport och idrott. Men det är mer än bara ett sätt att öka sin sportprestation, det är också ett sätt att bli av med smärtor i leder, till exempel knän och armbågar.

Hälsokonsultation och träning

I källaren hemma hos Fredrik i Trollhättan finns ett fullt utrustat gym där alltifrån rehabiliterande träning till tuffa fyspass kan genomföras. Den personliga träningen kan ha olika mål; må bättre, stärka kroppen eller få ett bättre resultatet i träningen. I kombination med personlig träning genomförs oftast olika djupgående av hälsokonsultation för att utreda vilken typ av träning du som kund är intresserad av och vad ditt mål med träningen är. En djupare hälsokonsultation innebär att du även får kostschema och screening för att förbättra din rörelseplan samt öka rörelseenergi, styrka, prestation och smidighet, och undvika förslitningsskador. Personlig träning och kostråd kan ge än bättre resultat i kombination med massagebehandlingar. Kunskapen om helheten och kompetensen att se vad just din kropp svarar bäst på är en stor styrka och fördel med Fiskvård4Life.

Friskvård4Life i Trollhättan

I trollhättan finns en fullt utrustad mottagning för massage och en träningsyta för att gå igenom övningar och lägga upp en träningsplan för dig.

Fredrik Englund som grundade Friskvård4Life är utbildad massageterapeut och PT med över 10 000 timmars erfarenhet av olika behandlingar. Idag finns företaget på tre olika platser, Trollhättan, Alingsås och Göteborg, och vi erbjuder många olika typer av behandlingar.

 
Friskvard4life trollhättan.jpeg

Hitta till oss i Trollhättan:

Vår mottagning i Trollhättan finner du i grundaren Fredriks källare i en villa på Ormbunksvägen 17 i Skoftebyn.

Gå vill vänster förbi entrén och ned i källaren för att hitta till mottagningen.

Kommer du med bil kan du parkera längs med husets stenmur.