Massage göteborg.jpg

Massage Göteborg

friskvard4life göteborg.jpg

Har du tränat för mycket, suttit för länge framför en dator eller skadat dig på annat sätt? Eller är kroppen stel och musklerna ömma? Friskvård4Life erbjuder olika behandlingar för ökat välmående, mindre smärtor och en starkare kropp. Många gånger uppkommer smärtor och stelhet på grund av en obalans i kroppen. Massage är ett sätt att återfå balansen och må bättre. Behöver du massagebehandling i Göteborg erbjuder Friskvård4Life de flesta typer av behandlingar samt även hälsokonsultationer och personlig träning.

Massagebehandlingar i Göteborg

I Göteborg hittar du Friskvård4Life i samma lokaler som Friskis & Svettis.

Skillnaden mellan de olika massagebehandlingarna är hur djupgående de är. Fokus och mål med de olika behandlingarna beror på vad du som kund behöver hjälp med och vad ditt önskade resultat är.

Behandlande massage

Behandlande massage är den mest traditionella typen av massage vi erbjuder i Göteborg. Målet med denna typ av behandling är ofta att komma till rätta med skador, muskelstelhet och smärta. Musklerna mjukas upp ordentligt och det känns ibland som att man har genomfört ett ordentligt träningspass. Den behandlande terapeuten anpassar massagen utifrån varje enskild persons förutsättningar, önskemål och vad kroppen svarar bäst på.

Idrottsmassage

Idrottsmassage är även den en mer djupgående typ än den behandlande massagen. Massagen i Göteborg används som ett sätt att öka prestationen inom idrott och sport. Det finns dock många andra områden där behandlingen kan vara givande, även för personer som inte idrottar. Det är bland annat ett sätt att bli av med smärta och ömhet i knän och leder.

Mer än massage i Göteborg

Friskvård4Life erbjuder mer än bara massage, vi genomför även hälsokonsultationer och lägger upp personliga kost- och träningsplaner. Utifrån dina önskemål, förväntningar och förutsättningar lägger vi upp en plan för att du ska må bättre och nå högre höjder med din träning. I samband med hälsokonsultationer och personlig träning erbjuder vi också motiverande samtal och uppföljning för att du ska få det stöd du behöver för att lyckas nå dina mål. Många gånger kan träningen ge extra bra resultat i kombination med massagebehandlingar.

Friskvård4Life i Göteborg

Friskvård4Life grundades av Fredrik Englund som är utbildad massageterapeut och personlig tränare med över 10 000 timmars erfarenhet av olika behandlingar. Idag finns företaget på tre olika platser och erbjuder många olika typer av behandlingar. När du kommer till våra lokaler i Göteborg får du träffa Joel Fält, en erfaren och kompetent massageterapeut samt utbildad personlig tränare.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Friskvård4Life. På grund av att vi ofta är mitt uppe i behandlingar under dagarna kontaktar du oss lättast genom att fylla i formuläret på vår hemsida. Du är självklart välkommen att ringa och lämna ett meddelande också så ringer vi upp så snart vi kan.

 
Massage i göteborg.jpg

Hitta till oss i Göteborg:

Friskis & Svettis lokaler på Bergfotsgatan 1 i Mölndal.


Ta buss 758 från Korsvägen till Bergfotsgatan, bussresan tar cirka 9 minuter. Kommer du hit med bil finns det parkering i anslutning till anläggningen.