Massage alingsås.jpeg

Massage Alingsås 

Lider du av smärta i kroppen eller ömmande muskler? Många krämpor uppkommer på grund av obalans i kroppen och då är massage ett sätt att återfå balansen. Letar du efter bra massage i Alingsås har du kommit rätt. Friskvård4Life har lång erfarenhet och kan utföra de flesta typer av behandlingar.

Olika massagebehandlingar i Alingsås

I Alingsås erbjuder Friskvård4Life flera olika typer av behandlingar och även kombinationer av behandlingar. De olika massagebehandlingarna skiljer sig i hur djupgående de är och vad de fokuserar på baserat på det önskade resultatet.

Behandlande massage

Behandlande massage är den vanligaste typen av massage i Alingsås. Behandlingen används för att komma till rätta med bland annat skador, muskelstelhet och smärta. Vid en behandlande massage i Alingsås mjukas musklerna upp rejält och ibland kan kroppen kännas som att den har genomgått ett träningspass. Varje behandling som terapeuterna utför anpassas efter varje enskild person utifrån vad kroppen ifråga svarar bäst på.

Bindvävsmassage

Denna typ av massage är en mycket djupgående behandling och kan vara plågsam att få. Resultatet är dock värt det då blodcirkulationen ökar, huden blir mer flexibel och muskelspänningar släpper tack vare att behandlingen påverkar nerverna som lättar på spänningarna.

Behandlingen kan även göra så att celluliter försvinner då detta beror på dålig blodcirkulation och förtätat bindväv.

Idrottsmassage

Idrottsmassage i Alingsås är en mer djupgående typ än den behandlande massagen och kan vara ett sätt att öka prestationen inom idrott och sport. Men det kan också vara en givande behandling för personer som inte idrottar. Det kan bland annat vara ett sätt att bli av med smärtor i knän och leder.

Mer än bara massage i Alingsås

Friskvård4Life erbjuder inte bara massage Alingsås. Vi kan även genomföra hälsokonsultationer och personlig träning med målet att må bättre, stärka kroppen och få ett bättre resultat i din träning. Dessa typer av behandlingar kan många gånger ge extra bra resultat i kombination med massagebehandlingar. Självklart är den personliga träningen anpassad efter din nivå, dina mål och dina önskemål. I paketet ingår motiverande samtal och uppföljning för att hjälpa dig att hålla dig till den tränings- och kostplan som vi tillsammans har satt upp.

Friskvård4Life i Alingsås

När du kommer till våra lokaler i Alingsås får du både behandling för kroppen och en dos av historiens vingslag. Du hittar oss nämligen mitt i centrum i Garvaregården, en av Alingsås äldsta byggnader med anor från 1600-talet. Parkering finns längs Drottninggatan eller på den stora parkeringsplatsen på Prästgårdsvägen som du når via Norra Ringgatan. Gå in genom porten och sväng till höger in på Garvaregårdens klinik, där du kan slå dig ner i det gemensamma väntrummet. I Alingsås kommer att träffa någon av våra terapeuter som jobbar på kliniken, Fredrik Englund eller Joel Fält.

Friskvård4Life grundades 2009 av Fredrik Englund som är utbildad massageterapeut och personlig tränare med över 10 000 timmars erfarenhet av olika behandlingar. Idag finns företaget på tre olika platser och erbjuder många olika typer av behandlingar.

 
Massage alingsås

Hitta till oss i Alingsås:

Friskvård4Life hittar du i Garvaregården, Drottninggatan 24, i Alingsås.

Parkering finns längs Drottninggatan eller på den stora parkeringen på Prästgårdsvägen som du når via Norra Ringgatan.

Gå in genom porten och sväng till höger in till Garvaregårdens klinik. Slå dig ner i det gemensamma väntrummet och invänta att vi hämtar dig till din behandling.