Företagsmassage.jpg

 Företagsmassage

”Personalvård som gör ert företag starkare.” 

Vi kommer ut till företaget och masserar personalen på plats. Genom att ta hand om er personal ökar ni deras generella välmående och motivation, vilket leder till effektivare och bättre arbete. 

Oavsett om ni är ett företag som innebär kontorsarbete eller en produktionsverksamhet där personalen rör sig mycket men kanske har tunga och repetitiva uppgifter, är risken för besvär och smärta i kroppen stor. Med den enkla förklaringen: stress och ensidigt arbete gynnar inte din kropp.

Massage är därför ett utmärkt val för att höja din personals välmående och hälsa. Vår behandlande massage kan leda till att din personal jobbar mer effektivt, mår bättre och är mindre sjukskriven.

Flexibel företagsmassage med utbildad personal

Vi på Friskvård4Life är utbildade massageterapeuter och personliga tränare, vilket gör att vi kan komplettera våra effektiva och djupgående massagebehandlingar med individuella övningar till den anställde så att personen själv kan stärka sin kropp på det sätt som just hen behöver för att på sikt undvika krämpor och förslitningsskador.

Dessutom är massage avdragsgillt som friskvård för dig som företagare!

Är det av intresse för er att stärka er personals välmående och prestation? Hör av dig till oss på Friskvård4Life för ett skräddarsytt upplägg.

Några företag där vi har avtal om företagsmassage

 
Foretagsmassage+kunder.jpg